Va arat ce cadouri am primit de Craciun

3829

Written by:

Am primit foarte multe cadouri de Craciun, nu vi le voi arăta pe toate pentru că nu vreau să omit vreunul, dar vă voi arata trei “cutiuţe” de care m-am îndrăgostit imediat. Încep prin a vă spune că sora mea face cele mai reuşite surprize şi cele mai frumoase cadouri de fiecare dată, dar e interesant că s-a întâmplat de trei ori să îmi cumpere aproximativ același lucru cu alte persoane. Când am împlinit 17 ani, mi-a oferit, printre altele, un iepuraş de pluş. Verişorul meu a avut aceeaşi idee şi aşa am primit în aceeaşi zi doi iepuraşi de pluş. Baieţel şi fetiţă. Când am împlinit 18 ani, sora mea s-a gândit să îmi cumpere un tigrişor de pluş. La fel şi o prietenă. De Crăciun am primit cutii pentru bijuterii de la sora mea şi de la Lucian, dar sunt foarte diferite şi îmi plac tare mult amândoua. Câte o cutie pentru fiecare dintre personalităţile mele. :))

cutie pentru bijuterii Esmara

cutie pentru bijuterii Esmara

Cutia pentru bijuterii de la sora mea este neagra si elegantă, iar interiorul este frumos compartimentat. Are oglindă şi o cheie foarte drăguţa. O cutie foarte potrivită pentru domnisoara super cocheta care nu voi deveni vreodată. Sora mea încă speră.

Cutie pentru bijuterii

Cutie pentru bijuterii

Cutia de la Lucian este potrivită pentru o “fată rea”. Se vede cine a stat mai mult cu mine în ultimul timp. 😀 Are un singur mare compartiment. Nu am multe bijuterii pentru că am fost pasionată de cu totul alte lucruri până acum. Pe cele mai multe le-am primit cadou, dar de acum îmi voi cumpăra câteva pentru că am doua cutii de umplut.

Mama lui Lucian nu locuieşte în România, iar de Crăciun ne-a trimis cadouri. A ales să îmi cumpere o trusă de machiaj şi au avut amândoi emoţii până când am deschis cadoul. Lucian se temea că nu îmi va placea ştiind că am deja multe produse de foarte bună calitate, dar mama soacră a ales unul dintre brandurile mele preferate – Pupa. Mi-a cumpărat o trusă uriaşă de la ei.

Trusa PupArt

Trusa PupArt

Trusa Pupart

trusa Pupart

Iniţial m-am panicat puţin crezând că este asemănătoare cu paletele de 120 de culori sau cu paletele de la Sephora, dar nu este cazul. Conţine 98 de farduri de pleoape, 70 de rujuri, câteva pudre compacte şi blush-uri, un creion roşu pentru buze, un creion negru pentru ochi, o mascara neagră, o mascara albastră şi câteva farduri cremoase. Le-am folosit de câte ori am avut ocazia şi îmi plac foarte mult. Creioanele şi mascara îmi plac la nebunie. Fardurile nu au chiar rezistenţa celor profesionale, dar mă bucur mult de nuanţele pe care nu le aveam în trusa mea. Rujurile îmi par gloss-uri pentru că m-am obişnuit cu cele ultra-pigmentate şi rezistente, dar chiar aveam nevoie de nişte glosuri noi. 😀 Să spunem că sunt nişte gloss-uri foarte pigmentate în nuanţe foarte drăguţe şi inspirate. Vă las fotografii cu două machiaje pe care le-am realizat folosind doar un fond de ten şi produsele din trusă. Am făcut machiajul ochilor cu aplicatoarele cu bureţei din trusă, nu am folosit nicio pensulă.

Machiaj realizat cu trusa PupArt

Machiaj realizat cu trusa PupArt

Daca va intrebati cum arata un machiaj cu toate culorile primare si secundare... :))

Daca va intrebati cum arata un machiaj cu toate culorile primare si secundare… :))

Culorile sunt foarte intense, nu am folosit nicio bază cremoasă colorată. Pe primerul de la Inglot au rezistat bine toată ziua. Este o trusă foarte bine realizată şi îi mulţumesc mult doamnei Crestez pentru cadou.

Le mulţumesc tuturor oamenilor dragi care mi-au oferit cadouri sau prezenţa lor de sărbători. Sper ca pe viitor să reuşesc să fac şi eu cadouri inspirate, nu am nicio treabă cu asta oricât mi-aş stoarce creierul. 🙁

În viaţa voastră cine este cel mai inspirat în a face cadouri?

Comentarii

Comentarii

Last modified: February 19, 2017

4 Responses to " Va arat ce cadouri am primit de Craciun "

  1. Gabriela Sandru says:

    De Craciun am primit o trusa foarte draguta de la sora mea de la Douglas, pe care o ador ?

  2. Paula Ion says:

    Un cadou foarte fain si machiajul realizat de tine este minunat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *