Retrospectiva anului 2016

5633

Written by:

Îmi doresc de cel puțin trei ani să îmi fac un blog. De atunci am formulat sute de articole în gând, dar știam că timpul nu îmi va permite să mă ocup de el așa cum îmi doresc, de aceea am tot amanat crearea lui. Totuși nu am vrut să las și anul acesta să treacă fără a putea spune că mi-am făcut blog.

Pentru că postez primul articol in penultima zi din acest an, m-am gandit că este potrivit să îl dedic unei retrospective a anului 2016.

Acesta a fost cel mai bun an din viața mea de până acum. A început cu nașterea nepotului meu pe 15 ianuarie, a continuat cu o primăvară în care am fost foarte activă, am muncit mult și mi-am îmbunătățit tehnica. În luna mai am devenit distribuitor pentru produsele Numeric Proof si pentru pensulele KIM, branduri profesionale pe care ma bazez de la începutul carierei mele în machiaj.

În vară am mers la mare de fiecare dată când am avut trei-patru zile libere, dar zilele de muncă au fost la fel de fericite, mi-au oferit mari satisfacții. Am interacționat cu mulți oameni de calitate care m-au motivat să continui ceea ce fac. Spre sfârșitul verii mi-am îndeplinit o mare dorința, aceea de a participa la un concert al băieților de la Alternosfera, trupa mea preferată.

Toamna nu este anotimpul meu preferat, dar mi s-a părut că a trecut rapid pentru că am fost destul de ocupata.

Iarna a venit cu inelul de logodnă de la iubitul meu, cu prima agenda creata special pentru make up artists si hair stylists si cu acest blog.

În drum spre concertul Alternosfera

Photo: Lucian Crestez

Crăciunul cu Vladi, nepotul meu

Photo: Viorel Neagu

Beauty artist’s notebook

Voi ce faceți în noaptea dintre ani? Eu muncesc toată ziua, iar noaptea voi sta acasă pentru ca voi fi prea obosită.

Abonați-vă pentru a fi notificați pe e-mail de fiecare data când scriu un articol nou. Pe curand!

Comentarii

Comentarii

Last modified: January 1, 2017

8 Responses to " Retrospectiva anului 2016 "

 1. Paula Ion says:

  Bun venit in blogosfera 🙂 Ai avut un an foarte incarcat, dar si cu impliniri. Succes si in 2017. La multi ani!!!

 2. Mihaela Nicoara says:

  Iti doresc ca Noul An sa vina cu mai multe impliniri si realizari decat cel care este pe sfarsit.Ma intreb cum va fi ziua de 31.dec fara sa ne vedem(asta pt ca in ultimii ani ne am tot vazut),dar din pacate trecerea dintre ani o sa ma prinda acasa la fel ca pe tine..La multi ani si astept prima ocazie sa ne vedem.

  • Ica Datcu says:

   Îti mulțumesc mult pentru toate dățile in care m-ai ales, pentru gândurile bune și pentru comentariu. Un an nou mult mai bun să ai și tu! Abia aștept și eu urmatoarea ocazie să ne revedem. La mulți ani! Toate cele bune!

 3. Stefania says:

  La multi ani cu sanatate. Noul an sa iti aduca toata fericirea din lume, realizari frumoase si succes in tot ce iti propui.

 4. Galia says:

  Sa fie intr-un ceas bun !!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *