M-am jucat in zapada

7116

Written by:

Cred că ştiţi deja, ieri a nins în toată ţara. În Brăila a nins aproape toată ziua şi au fost în jur de -12 grade, dar eu tot am ieşit din casă pentru că aveam programări la machiaj şi m-am gândit că este o bună ocazie să fac o scurtă şedinţă foto cu Lucian. Sunt născută vara şi iubesc temperaturile ridicate, dar încerc să mă împrietenesc şi cu frigul. Nu am stat foarte mult afară şi nu, nu am răcit. Nici anul trecut nu am răcit deloc şi sunt un pic mândră de asta. ?

Unul dintre cadrele in care parul arata decent

Unul dintre cadrele in care parul arata decent

A fost o şedinţă foto destul de spontană, singurul efort a fost să îmi fac un machiaj puţin mai complex decât de obicei. În machiajul ochilor am folosit puţin greenery – culoarea anului 2017, iar pe buze un ruj pe care îl port destul de des – un mix de mov, roşu zmeura şi două rozuri. Niciodată nu folosesc mai puţin de două rujuri. Pentru mine nu există niciun ruj cu nuanţă şi textură macar mulţumitoare. M-am obişnuit să mi le obţin singură din trei-şapte rujuri dacă este cazul. 😀 Pot scrie un articol doar pe tema asta dacă vă interesează.

Momente dificile pentru podoaba mea capilara

Momente dificile pentru podoaba mea capilara

Fotografiile au fost făcute în Parcul Monument, dar am trecut şi prin centrul Brăilei unde Lucian a fotografiat ceasul din Piaţa Traian din maşină pentru că deja ne era frig, nu mai suportam vântul foarte puternic.

Sper că zilele acestea sunteţi liberi să staţi în casă sau sunteţi la munte dacă vă plac sporturile de iarnă.

Vă mai las o fotografie şi o animaţie. Pe curând! 🙂

iarna pe ulita

iarna pe ulita

Mi-au degerat mainile

M-am jucat cu zapada

Comentarii

Comentarii

Last modified: February 19, 2017

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *