De ce nu am stiut asta mai devreme?

10079

Written by:

Am crescut înconjurată de oameni fără aspiraţii înalte, oameni care nu făceau altceva decât să îi bârfească pe cei care făceau ceva mai mult decât puteau înţelege ei. Oameni incapabili de altruism care judecă si compară totul. Nu am acceptat comportamentul ăsta ca fiind unul firesc, empatizam cu cei despre care se vorbea, dar nu am putut rupe cercul vicios pana acum şapte ani când am cunoscut-o pe ea. Iniţial doar am descoperit-o pe site-ul de socializare care era în voga atunci – hi5, am cunoscut-o ceva mai târziu. Am simţit imediat că este făcută din alt aluat şi pot învăţa multe de la ea. Aşa a fost, viaţa mea s-a transformat aşa cum nu mi-aş fi imaginat cu şapte ani în urmă, iar ea este cea care a declanşat asta. Vedeţi? Existau influenceri şi pe hi5. 😀

Acum sunt înconjurată de oameni extraordinari care fac lucruri extraordinare şi rezonez cu ei.

Nu voi intra în detalii despre prietenia noastra, vă spun doar că  de atunci suntem foarte apropiate, iar prietenia noastra nu se deteriorează chiar dacă ea nu locuieşte în România şi s-a întamplat să nu vorbim luni bune. Penultima întălnire a fost in 2014 când eu am vizitat-o la Roma, acolo unde locuieste de 15 ani.

Tatiana, Ica, Giani

M-am bucurat mult cand am aflat că vine în ţară în decembrie şi am stabilit să ne vedem la Galaţi cu încă o prietenă foarte dragă nouă, Giani. Ne-a spus înainte că ne va face şi masaj, dar noi eram “neaaah, nu vrem, suntem ok” deşi ştiam că are experientă de peste 15 ani. Am ajuns, am râs mult, am mancat, iar apoi a insistat să ne “trosnească” putin.  Am zis “biiine, dar nu mă dezbrac.” :))

În cinci minute m-a sucit pe toate părţile, mi-a trosnit toate oasele şi m-a făcut să îmi pară rău că nu am acceptat o porţie întreagă de masaj. Efectiv am simţit cum mi-a deblocat coloana care de vreun an nu se mai îndrepta sub nicio formă din cauza nenumaratelor ore de stat în picioare în timp ce machiam.

În ultima luna aveam o durere foarte deranjantă în zona lombară care ma însoţea zi şi noapte oricât m-aş fi odihnit. Ştiam că postura mea e compromisă şi chiar mă gândeam că urmează să am probleme serioase şi să stau prin spitale. Plănuiam să îmi cumpăr un corset ortopedic, nu mi-a trecut nicio secundă prin minte că pot scapa de dureri şi îmi pot îmbunataţi postura într-un mod atât de plăcut.

Masaj cervical

Masaj cervical

A doua zi nu îmi venea să cred că nu mă mai doare spatele şi pot sta dreaptă. Peste câteva zile am programat o şedinţă de terapie şi am mers cu Lucian pe care l-a diagnosticat bine. :))

Printre altele i-a spus că gândeşte prea mult, are prea multe idei şi se stresează prea mult, ceea ce este foarte adevărat. Mie mi-a spus că nu mă stresez pentru nimic. Şi asta este adevărat. La ce ar ajuta? Hehe!

Mi-a făcut 50 de minute de masaj genial – nu e chiar relaxant pentru că deocamdată avem de rezolvat nişte probleme ale coloanei, uneori nu este confortabil, dar după fiecare şedinţă de masaj îmi simt coloana ca nouă. Au trecut aproape trei săptămâni de la prima şedinţă, între timp am făcut încă două iar durerile nu au mai apărut, dar înca am tendinţa să stau “înconvoiată” când sunt în faţa calculatorului. A lucrat şi pe punctul reflex al circulaţiei, iar de atunci suport mult mai bine frigul. Pentru mine e incredibil cât de uşor putem rezolva aproape toate problemele corpului nostru şi totuşi nu o facem. Investim doar atunci când deja avem nevoie de vreo operaţie. Eu nu am facut-o pana acum pentru că nu ştiam cât de multe beneficii poate avea masajul. Scriu acest articol pentru că sunt foarte fericită de descoperirea mea, dar îmi doresc să fi ştiut mai devreme. Acum ştii şi tu.

Pe Tatiana şi pe colegul ei Daniel îi veti găsi în Galaţi începând cu luna februarie, vor deschide un centru acolo, iar eu voi fi cel mai fidel client. 😀 Pâna atunci îi puteţi contacta aici.

Update: Centrul de masaj funcționează și poate fi găsit în Galați, pe strada Traian la numărul 136.

Tatiana, Daniel, Ica

Palparile astea abdominale sunt preferatele mele. Not!

Palparile astea abdominale sunt preferatele mele. Not! 😀

Sa radem putin :))

Sa radem putin :))

Tatiana combină mai multe tehnici în funcţie de problemele fiecărui pacient. Las câteva date mai tehnice pentru cei interesaţi.

Metode:
Metoda ROI
Metoda VEEDA – dezvoltata de Tatiana
Vindecare Reconectiva

Tehnici (servicii)
EFT
Kinetoterapie
Fizioterapie
Masaj pe scaun (revigorare rapida)
Presopunctura
Shiatsu
Reflexoterapie plantara, sacrala si craniana
Terapia cranio sacrala
Dezinflamarea colonului
Electrostimulari
Cupetoterapie
Bite
Fitoterapie
Flori de bach

Elemente din:
Osteopatie
Kinetoterapie
Fizioterapie

Toate acestea depisteaza si trateaza o multitudine de afectiuni ale corpului produse de-a lungul timpului in functie de stilul de viata, postura zilnica, stres, alimentatie, frici etc
Coloana ta ce face?

Comentarii

Comentarii

Last modified: January 8, 2018

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *