Cum sa iti organizezi nunta rapid

7048

Written by:

Dacă plănuiești să îți organizezi nunta rapid, îți trebuie în primul rand o soră multitalentată și o nașă bine intenționată, talentată si minunată. Dacă nu aveți, vi le pot “închiria” pe ale mele, sora mea face decorațiuni pentru evenimente, creează rochii, pictează manual pahare și face multe alte drăgălășenii care au legătură cu evenimentele fericite. În curând va avea și un super flower wall. Pagina ei aici. Nașa mea creează invitații pentru nunți, plicuri pentru bani și super-mărturii, dar voi propuneți-i orice are legătură cu producția de materiale publicitare, articole personalizate și tot felul de lucrușoare dragute. Pe ea o găsiți aici.  Ce-i drept noi am făcut doar cununia civilă deocamdată, dar bazându-ma pe ele nu mi-aș face griji nici pentru o nuntă completa. Ne-am hotărât să facem cununia cu maxim o luna înainte, iar eu eram foarte ocupată în acea perioadă. I-am spus Georgianei – sora mea- că vreau să îmi facă ea rochia, dar mai bine o citez pe ea, a povestit frumos:

“Ideea “Sayes atelier” exista de mai mult timp datorita pasiunii mele pentru handmade, dar nu am avut niciodata curaj sa fac un pas mare în această direcție. Asta până când Ica, mi-a lansat cea mai grea, dar și cea mai frumoasa provocare atunci când cu o saptamana înainte de fericitul eveniment, mi-a spus că vrea să îi fac eu rochia, asta deși nu mai făcusem vreo rochie de la zero până atunci, nu aveam tipare de niciun fel și nici mare habar.. ea a avut mai multa încredere in mine decât am avut eu iar asta a contat enorm! Așa că, în urmatoarea săptămână, ca o furnicuța, am meșterit cu drag până am reușit să îi creez rochia mult visată și o parte din decorațiuni. Buchetele de mireasă și de nașă au fost făcute tot de mine și au avut ca vedete florile ei preferate, freziile. Și pentru că i-a plăcut ideea că pinguinii își aleg partener pe viata, i-am pictat micii purtători de frac pe paharele mirilor.
Așadar, acestea fiind spuse, Sayes atelier își deschide larg porțile și promite să facă tot posibilul pentru ca evenimentul dumneavoastră special să devină de neuitat!
Decorul în natură folosit la nunta Icăi și a lui Lucian va fi disponibil începând cu săptămâna viitoare, (momentan în Braila, dar va putea fi folosit în viitorul apropiat și în București) tot atunci inauguram și un decor rustic, tot in natura iar de paharele pictate ne putem ocupa deja cu tema aleasă de dumneavoastră.
Aștept cu drag noi provocări!”

Aveam ochii aproape inchisi, dar imi place cum rade ea. Sora mea 😀

Acea perioadă a fost aglomerată și puțin stresantă, dar nu pot spune că am avut prea multe lucruri de facut pentru evenimentul acesta: Am mers cu Georgiana să alegem materialele pentru rochie, am venit la căteva probe, i-am zis ce îmi place și cam atât. Ea muncea de dimineața devreme până seara târziu, iar eu mă prezentam pe la programări – pentru unghii la Claudia Mile, pentru păr la Eugenia Cotoi. A terminat rochia în ziua cununiei. Mi-aș fi dorit să o machiez, dar nu ne-a ajuns timpul. Mă doare puțin că nu am reușit să o răsplătesc nici cu atâta lucru, dar avem timp. Sper 🙂 Pentru că maine este ziua ei, ma puteti ajuta voi să ii multumesc oferind un like paginii ei.

Nunta va avea loc în 2019, dar încă nu am început pregătirile. Cred că le vom începe în această iarnă. V-aș împărtăși mai multe, dar chiar nu știu, intrebați-le pe Andreea de la Andrart si pe Georgiana de la Sayes. Mai multe fotografii și un filmuleț găsiți pe pagina mea. Postarea asta îmi stă pe creier de mai bine de o lună, din cauza ei am lăsat în așteptare alte articole, iar azi întâmplător am avut timp și starea necesară pentru a scrie. La fix pentru ziua surorii mele. 🙂 Gata, sunt liberă să scriu despre machiaj. Am în minte și în draft câteva articole pentru care sunt foarte entuziasmată. Pe curând!

Dream catcher Sayes Atelier

sevalet cu panou personalizat by Andrart

 

 

 

Comentarii

Comentarii

Last modified: September 28, 2017

One Response to " Cum sa iti organizezi nunta rapid "

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *