Cadouri de Craciun – Sephora Crackers

7510

Written by:

Pentru că în perioada aceasta toată lumea caută cadouri de Craciun, m-am bucurat mult atunci când am văzut că Sephora comercializează aceste mici cutii cu produse alese atent, gata să fie dăruite. Le-am studiat și le-am comandat pe cele patru care mi s-au părut mai interesante. Zilele acestea am testat puțin produsele pe care nu le cunoșteam încă, iar acum sunt pregătită să vă spun care dintre ele cred eu că merită cumpărate.

Folosesc deja toate cele trei produse din crackerul Too Faced. Primerul pentru fardul de pleoape “Shadow Insurance” este preferatul meu, la fel și mascara lor “Better than Sex”. Rujul “Melted” este în nuanța Fig, o nuanță foarte drăguță – o port in fotografia principala. Aveam deja două nuanțe în trusă, dar le folosesc destul de rar și doar peste rujuri mate în cazul buzelor uscate. Folosite singure nu au rezistență. Pe site nu este scris gramajul produselor din cracker, dar am primit ruj de 5 ml, primer de 5 g și mascara de 4.8 g. Ah, setul acesta conține și o insignă TooFaced. Despre ea nu știu ce să zic. Nu e genul meu :)) Un cracker destul de convenabil, ținând cont de faptul că fiecare dintre cele trei produse full size costa aproximativ 100 de lei. Pentru 99 ;3 lei puteți testa trei produse foarte bune, iar cantitatea oferită vă va ajunge ceva timp. Recomand acest cracker, dar dacă aveți genele scurte nu cred că vă veți înțelege prea bine cu mascara din set.

Am cumpărat și crackerul Hoola de la Benefit. Cantitatea de produs este infimă – 4g, iar brățara care îl însoțește este urâțică. Un șnur cu un ananas din plastic. Meh. În opinia mea nu prea merită cei 69 de lei. Nu le-am făcut poze. :))

Până acum nu am încercat rujurile lichide de la Kat von D pentru că am auzit că nu rezistă foarte bine, dar nu mă așteptam să se ștearga complet la contactul cu apa. E prima dată când văd un ruj lichid care se curăță cu apă de la robinet. Ale mele (Facelook Cosmetics) nu se sterg nici cu apă micelară, doar cu ceva pe bază de ulei. Feeling un pic mândră. :)) Am primit nuanța Santa Sangre. Se aplică frumos, dar deși usucă un pic buzele, nu rezistă. Pachetul mai conține și eyeliner-ul Tattoo Liner – un negru destul de intens cu o pensulă foarte precisă, dar nici el nu rezistă prea bine în cazul meu. Rujul are 3 ml, iar eyeliner-ul 2 ml. După părerea mea nu merită cei 81 de lei, dar dacă vă doriți de mult timp să încercați vreunul dintre cele două produse, este o bună ocazie să aflați dacă vă place sau nu.

Swatch-uri pentru eyeliner, rujul Kat von D si rujul Melted de la Too Faced.

Câștigă detașat crackerul Too Cool For Scool – O cutiuță cu patru produse de îngrijire. O puteți dărui doamnelor și domnișoarelor de orice vârstă și nu doar celor foarte pasionate de machiaj. Orice femeie are nevoie de un gomaj, o crema, o loțiune tonică și un unt de corp. Acest pachet le conține pe toate în cantități generoase și costă doar 75 de lei. În ordinea aplicării – Egg-Zyme Whipped Foam (30ml) este o spumă de curățare gentilă, dar foarte eficientă. Am testat-o de două ori și îmi place mult. Apoi aplicăm loțiunea tonică Egg-ssential Fluid (30 ml). Ei spun că este iluminatoare și anti-rid. Eu pot spune doar că lasă pielea catifelată și hidratată, am folosit-o doar de două ori. Acum că tenul nostru este exfoliat si curat, putem aplica următorul produs – crema hidratantă Egg Mellow Cream (15 ml) – o cremă care se întinde fix ca albușul de ou. V-ați dat seama că toată gama conține extras de ou, nu? Eh, dacă puteți trece peste asta, veți iubi această cremă. Ei spun că este un produs 5 în 1 – toner, serum, cremă, cremă pentru ochi și mască.  Oferă hidratare destul de intensă fără să lase pielea uleioasă, iar ambalajele drăguțe vă vor motiva să le folosiți cu sfințenie. Ultimul produs este untul de corp Egg Mellow Body Butter (10 g). Și el hidratează foarte bine fără să lase pielea încărcată. Are parfum subtil de vanilie.

Eu mi-am cumpărat și o pensetă de la Benefit – prinde foarte bine firele, dar datorită periuței din celălalt capăt opune multă rezistență, iar asta o face dificil de manevrat. În imagini este și un produs de la Make up Forever – o mostră din pudra lor HD compacta. Am pus-o acolo pentru că este drăguță. :))

Vouă care dintre aceste produse vi se par interesante?

Pe curând!

Comentarii

Comentarii

Last modified: December 10, 2017

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *