Anastasia Brow Kit si Dipbrow Pomade Review

7900

Written by:

Deși produsele Anastasia sunt celebre în întreaga lume, eu le-am încercat abia acum pentru că aveau stocul epuizat de fiecare dată când voiam să comand ceva, dar și pentru că am auzit câteva păreri negative de la unii colegi din domeniu. Am început prin a comanda Anastasia Brow Kit si Dipbrow Pomade. Am găsit pe stoc Dipbrow doar în nuanța Auburn – un maro mediu cald și în nuanța Granite, dar cea din urmă mi se pare prea închisă pentru oricine. Despre pomadă vă pot spune că este cremoasă, se întinde foarte bine, aderă excelent pe fire și pe piele, se usucă repede și este rezistentă la apă. Am încercat multe geluri pentru sprăncene și pot spune că tehnica face diferența, dar pomada de la Anastasia ușurează munca. Cu puțin exercițiu poate fi folosită de oricine. Vine într-un borcănel de sticlă, conține 4.0 g de produs și are un termen de valabilitate de șase luni. Termenul de valabilitate este singurul minus dacă mă întrebați pe mine. Setul “Brow Kit” conține cinci șabloane – pe astea nu le-am folosit și nu cred că le voi folosi, un fard  duo – eu am ales nuanța Medium Brown, o pensetă Precision Tweezers, gelul Clear Brow Gel și pensula 7B. Produsele vin într-o trusă drăguță, ambalată la rândul ei într-o cutie de carton. Fardul îmi pare doar ok deocamdată, va trebui să mai expermentez cu el, dar m-am îndrăgostit imediat de pensetă și de gelul de fixare.

facechart sprancene anastasia

Am desenat o sprânceană pe un facechart de la Andra Cosmetics pentru a vă arăta nuanțele. Am folosit pomada și foarte puțin fard

Pentru că de trei ani fac și stilizare de sprâncene, mi-am dorit de mult timp să încerc penseta Anastasiei, dar am ezitat pentru că majoritatea specialiștilor pe care i-am cunoscut spuneau că pensetele Rubis sunt mult mai bune decăt cele de la Anastasia. Am folosit doi ani pensete Rubis și mi-au plăcut, dar mi se stricau foarte repede, mult prea repede, cel mai repede. Apoi am folosit timp de un an “crab ends” de la Numeric Proof și mi-a plăcut mult și aceasta, dar voiam să încerc și altceva. Am cumpărat un set de la Elis Teodorescu – conține trei pensete și o forfecuță. Din trei pensete doar una este utilizabilă din punctul meu de vedere – precision tweezer. Și forfecuța este bună, dar pensetele mi-au scos peri albi. Le folosesc de vreo două luni, iar în perioada asta m-am gândit să îmi adaug o sursă suplimentară de lumină în salon sau să merg la un consult oftalmologic pentru că efectiv NU SMULGEAU, începusem să cred că nu mai văd eu bine. La finalul zilei ajungeam acasă plină de nervi și cu dureri îngrozitoare de ochi și de cap pentru că îmi solicitam foarte mult ochii pentru fiecare fir. A fost groaznic, iar azi când am folosit penseta de la Anastasia nu mi-a venit să cred, parcă pensa singură. Nu există termen de comparație. Îmi pare foarte rău că nu am comandat-o mai devreme. Gelul incolor îmi place foarte mult pentru că are periuța bine gândită, iar gelul chiar fixează foarte bine firele. Cred că voi folosi aceste două produse mulți ani de acum înainte. Pensula din set are un capăt cu peri sintetici retezați și un capăt cu peri dispuși în forma clasică de spirală. Pentru mine nu este vreo revelație pentru că am multe pensule similare, dar cred că e foarte utilă și funcționează bine cu pomada fiind atât de subțire.

Comanda a venit în 24 de ore iar doamna care m-a sunat pentru confirmare a fost foarte draguță. Cu siguranță voi reveni în curând pe site-ul lor.

Nu plănuiam să pensez azi, dar dacă frumoasele mele  au venit abia azi de la facultate…nu le-am putut refuza. Pe Maria o pensez  de trei ani. Prima dată a venit la mine cu mama ei, iar după ce am pensat-o i-am propus să îi vopsesc sprâncenele pentru că știam că va face o mare diferență pentru ea. Mama ei nici nu voia să audă, oripilată probabil de formele negre făcute pe piele la alte saloane. Am reușit să o convingem, iar de atunci le pensez lunar pe amândouă. Acum își vopsește și mama ei sprâncenele. 🙂 maria inainte si dupa pensat sprancene anastasia dipbrow pomade

Inainte si dupa pensat cu penseta Anastasia, vopsit, conturat usor cu fardul din kit si fixat cu gelul Clear Brow Gel

Voi ați încercat produsele Anastasia? Ce îmi recomandați pentru urmatoarea comandă?

Comentarii

Comentarii

Last modified: April 14, 2017

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *