Am nevoie de rutina

3754

Written by:

Acesta este al şaptelea articol de pe blogul meu, scriu aproape zilnic şi am deja fotografii in calculator şi texte în minte pentru următoarele trei articole, dar mă gandeam să stabilim că în fiecare zi de luni veţi găsi aici un articol drăguţ pentru a începe săptămâna mai uşor. Cred că îl voi posta dimineaţa. Pe acesta îl voi presăra cu fotografii făcute ieri.

 

plimbare in fata Primariei Braila

plimbare in fata Primariei Braila – la gat port un colier handmade pe care l-am primit cadou de la o super femeie

Eu îmi pândesc impulsurile şi îmi limitez tendinţa de a-mi crea orice fel de rutină, aşa am reuşit să devin mai spotana. Nu şi iarna, iarna sunt cât se poate de leneşă. Pe blog cred că este nevoie de puţină rutină, dar doar în privinţa momentelor de publicare a articolelor, nu în privinţa conţinutului.

Nu te voi întreba care este relaţia ta cu rutina, dar te voi îndemna sa ai grijă să o surprinzi din când în când.

In globul din fata Prmariei

In globul din fata Prmariei

Eu lucrez mai intens în weekend şi îmi las zilele de luni pe cât posibil libere pentru a mă odihni şi pentru că luni sună telefonul pentru programări cel mai mult. Nu am avut niciodata un job  luni – vineri care să mă facă sa urăsc ziua de luni, de aceea voi încerca să vă transmit în fiecare săptămâna energia unui om care nu urăşte această zi.

Cam atât pentru azi. Dacă vi se pare că este o idee bună să postez un articol de genul acesta în altă zi, lăsati-mi un comentariu cu sugestia voastră. Mâine voi face un review pentru un produs care promite multe. Să vedem cât de eficient este. Abonaţi-vă dacă vreţi să fiţi anunţate cănd postez un nou articol.  Mulţumesc pentru vizită! 🙂

Comentarii

Comentarii

Last modified: February 19, 2017

2 Responses to " Am nevoie de rutina "

  1. Aura says:

    Super idee pt cei cu zile de luni tare lungi:))…nu te cunosc personal, doar din cuvinte si fotografii dar te urmaresc cu drag :)…felicitari pt blog si astept cu interes noile articole!!!

    • Ica Datcu says:

      Voi face tot posibilul sa fac zilele de luni mai uşoare. Îţi mulţumesc mult pentru că mă urmăreşti! Pe curând!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *